Lapsiperheiden hyvinvointi on turvattava - laadukkaiden palveluiden tuottaminen on kaupungin perustehtävä

Lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointi ovat ylipäätänsä minulle tärkeitä asioita. Perheenisänä osallistun lapsiperheiden arkeen, koska näen läheltä erilaisten perheiden arkipäivää ja siihen kuuluvia iloja ja suruja.

Olen valmis antamaan oman panokseni, jotta me ja lapsemme saisimme elää paremmassa ja turvallisemmassa Suomessa. Haluan huolehtia siitä, että sosiaaliturva ja hyvinvointipalvelut ovat toimivia ja turvattuja. Haluan, että kunnan palvelut tulisi järjestää taloudellisesti ja laadullisesti hyvin laajasti ja tasapuolisesti, entistä paremmin.

Kaupungin tärkein tehtävä on palveluiden tuottaminen, tarjoaminen ja turvaaminen asukkaille. Turkulaisille tärkeintä on palveluiden laatu ja saatavuus, eikä se kuka palvelut tuottaa. Ne voi tuottaa kaupunki itse, niitä voidaan kilpailutuksen avulla ostaa, ja entistä enemmän tulisi laajentaa palvelusetelin käyttöä valinnanvapautta korostaen. Lisäksi kotitalousvähennyksen palauttaminen aiempaan suuruuteensa lisää palveluyrittäjyyttä ja edistää siten työllisyyttä. Lähipalvelut tuodaan aidosti lähelle asukkaita, samalla arvioidaan se, mitkä palvelut todella tarvitaan lähietäisyydellä.

Teemat